Velkommen hjem

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi.

Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene i Lilleaker Vest, et eksklusivt leilighetsprosjekt, fredelig beliggende i historiske Fåbroparken på Lilleaker. Her bor man landlig, men samtidig utrolig sentralt med gangavstand til butikker, hyggelige spisesteder, restauranter, tog, trikk og buss.

Nå selger vi 208 nye, syd- og vestvendte selveierleiligheter. Leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, med høy standard, gjennomtenkt estetikk og stedstilpasset arkitektur.

I vårt arbeide med boligområdet Lilleaker Vest, har vi hatt utstrakt kontakt med mange og hyggelige interessenter til leilighetene. Prosjektet er utformet i tråd med de tilbakemeldinger vi har fått, og det skulle således være mulig å finne en leilighet som passer nettopp de ønsker du har for ditt nye hjem.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil.
I Lilleaker Vest byr alle muligheter seg i den umiddelbare nærhet; fine turområder, Lysakerelven rett ved, kort vei til butikker, byen og alt du er glad i.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Når hver kvadratmeter teller!

Ved utviklingen av Lilleaker Vest har vi tatt på alvor behovet for gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter med gode planløsninger og høy kvalitet. Vi har ønsket å kunne tilby leiligheter hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt, og kvaliteten er høyere enn i andre nye boligprosjekter.

Lilleaker Vest tilbyr leiligheter i alle størrelser og prisklasser, men uansett størrelse er det viktig at plassen er godt utnyttet, og at du vil trives i ditt nye hjem!

208 nye selveierleiligheter i Lilleaker Vest i salg nå!

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget mange ulike leilighetstyper og innredningsløsninger. Vil du ha litt større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? Liker du rette, stramme linjer på kjøkkenet, eller vil du ha noe mer klassisk?

Har du Elbil og vil ha ladestasjon i garasjen? Vil du slippe å ha egen bil, og heller dele en elbil med tre-fire av naboene dine? I Lilleaker Vest velger du selv!

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger: Leilighetene leveres med gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer. Det nye kjøkkenet ditt er av norsk kvalitet fra Sigdal. Liker du den moderne eller klassiske stilen? Du kan velge mellom Horisont-serien, med skjulte grep og stilrent design eller et mer klassisk kjøkken av type Scala. Valget er ditt!

Gleden av å bo i leilighet forsterkes av gode utearealer. Lilleaker Vest omkranses av parkmessig opparbeidede arealer, og balkongen på de fleste leiligheter er romslige med fantastisk utsikt. Takhøyde på ca. 260 cm i stuen gir også en fin romfølelse, og gir mulighet for nedhimling med dowlights for de som ønsker å bestille dette i tilvalgsmøter med entreprenøren. Byggenes fasade preges av vakre teglfasader.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter, fra 43m2 til 177m2. I noen av leilighetene er det tilrettelagt egen hybel, for de som har store barn hjemme, eller kan tenke seg en skattefri leieinntekt.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister.

Tidsriktige og gjennomtenkte løsninger for din trivsel!

En ny leilighet i Lilleaker Vest leveres med gode materialvalg.

Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme i alle rom. De fleste 3-, 4- og 5-roms leiligheter får gasspeis, med mulighet for uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisinnramming. Gasspeisen leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kjøkken og baderominnredning leveres fra Sigdal. Velge mellom kjøkken, Sigdal Scala, eller Sigdal Horisont med innfreste grep. Begge kjøkken leveres i hvit som standard. Du kan velge blant flere spennende farger på kjøkkeninnredningen, mot et lite tillegg i pris. Benkeplate leveres i heltre eik eller laminat, type Mørk Grå Kvarts eller Hvit, som standard.

Baderominnredning leveres av type Sigdal Amfi Grå, med skapdører i eik som er malt i en nydelig gråfarge.

Ta en titt i visningssenteret vårt, hvor vi har kjøkken og baderomsløsning utstilt!

Det leveres en-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig. Du kan velge mellom parkett i Eik Sandy Grey matt eller Eik Robust natur matt hvitoljet. Det kan leveres utvalgt flis på gulv i gang/hall i stedet for parkett, uten tillegg i pris.

Baderom leveres flislagt med et gjennomtenkt flisvalg som gir et moderne og stilrent utseende. På badet og i hall/gang/entrè leverer vi downlights som belysning i nedsenket himling.

Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Porttelefon får kamera, slik at du kan se hvem som ringer på.